Piet Paulusma overleden

Paulusma overleed in aan de gevolgen van kanker. Paulusma begon zijn carrière als weerman in 1985 bij Omrop Fyslân.


D0jkjgkoxxiom

De man die heel Nederland oant moarn tot morgen leerde zeggen is zondag op 65-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.

. 1 day agoPiet Paulusma overleden NOS Radio 1 Journaal NOS 21 maart 2022 0600 - 0930 Met het overlijden van Piet Paulusma is niet alleen één van de populairste weermannen heengegaan maar ook één van. 1 day agoGroningen Piet Paulusma is zondagmiddag overleden aan de gevolgen van kanker. Directeur Rob Huppertz laat weten dat er nog geen concreet plan voor ligt.

Maar zijn grote doorbraak kreeg de weerman in 1997 bij het presenteren van de Elfstedentocht. Weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Dat meldt Omrop Fryslân.

De Friese weerman maakte in. Hij overleed in het ziekenhuis in Leeuwarden. 1 day agoWeerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

1 day agoWeerman Piet Paulusma overleden. De weerman was donderdag nog op de televisie te zien en vrijdag was hij nog op de. Paulusma was al sinds de zomer ziek maar koos ervoor dit voor zichzelf te houden zodat hij zich ongestoord zo lang mogelijk kon wijden aan zijn grote.

1 day agoDe Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden aan kanker. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter laten weten.

In een bericht op social media bedankt Omroep Max de beroemde weerman en wensen ze de. Hij leed al geruime tijd aan kanker maar wilde hier geen ruchtbaarheid aan geven. Hij was al geruime tijd ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid geven.

Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden. 1 day agoDe Friese weerman Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd in Leeuwarden overleden aan de gevolgen van kanker. De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

Hij is 65 jaar geworden. Na de middelbare school begon Piet Paulusma zijn carriÚre op de afdeling calculatie. Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt.

Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. 1 day agoPiet Paulusma overleden. Dat maakte hij zelf gistervond via.

De bekende weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden. Zon vreselijk goede vent. 21 maart 2022 0321.

Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden aan kanker. Paulusma was al enige tijd ernstig ziek maar trad hier niet mee naar buiten. Robin Goudsmit 20 maart 2022 1751.

Nationale en internationale voetbalsterren werken mee aan een film. 1 day agoNederland is verslagen verdrietig en ontdaan door het overlijden van Piet Paulusma. 1 day agoPiet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

1 day agoDe Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Omroep MAX waar hij werkte zondag bekendgemaakt namens zijn familie. Will Butler is uit de band Arcade Fire gestapt.

1 day agoWeerman Paulusma overleden. 1 day agoWeerman Piet Paulusma is vandaag overleden in het ziekenhuis van Leeuwarden. De Elfstedentocht van 1997 betekende de doorbraak van Piet Paulusma.

Omroep Max heeft dit namens de familie bekendgemaakt. Hij was al geruime tijd ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid geven. Eerder vandaag werd bekend dat de weerman op 65-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker.

Vorige week nog op de radiotv. 1 day agoWeerman en presentator Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter bekendgemaakt.

Hij begon zijn carrière bij de Franeker. Weerman Piet Paulusma 65 overleden. Ben er best ontdaan van.

Weerman Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Hij overleed in het ziekenhuis in Leeuwarden.

Piet Paulusma was al een geruime tijd ziek maar hield dit stil. Piet was in 1994 voor het eerst te horen op radio en televisie. Paulusma begon zijn carrière op de radio in 1985 als weerman bij Omrop Fyslân.

Vanaf 1996 werd Paulusma vaste weerman van SBS6. In Piets Weerbericht kwam hij iedere dag vanaf een andere buitenlocatie in het land met de weersverwachting. Dat heeft de familie van de weerman uit Harlingen bekend gemaakt.

1 day agoPiet Paulusma overleden. Ujdj2cjdbkuehm Johan Klos Alblasserdam Verkeerswaarschuwing. 1 day agoLEEUWARDEN Vanmiddag is weerman Piet Paulusma overleden.

1 day agoPiet Paulusma is zondagmiddag in het ziekenhuis in Leeuwarden overleden. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de. Piet Paulusma in 2019.

1 day agoWeerman en presentator Piet Paulusma is op 65-jarige leeftijd overleden meldt Omrop Fryslân. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden.

1 day agoPiet Paulusma 1956-2022 was de weerman van het volk. Paulusma had al geruime tijd kanker maar. Piet Paulusma overleden Monday March 21 2022 Add Comment Edit.

Dat heeft Omroep MAX gemeld namens de familie. In het ziekenhuis van Leeuwarden is vanmiddag weerman Piet Paulusma overleden. Nu is Piet er niet meer.

De populairstre weerman van Nederland stierf thuis in Friesland aan de gevolgen van darmkanker. Nooit meer oant moarn Stylist Maik de. Paulusma was al geruime tijd ziek en overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.

1 day agoPieter of Piet Pyt Paulusma geboren op 15 december 1956 is vandaag overleden aan de gevolgen van kanker.


Srgkaw64jh5gm


Mife0kmotcubnm


Aljusqru Nq5 M


Cw0tnjtroyvwnm


Wvj7fnshtv5zem


1832rt0n Snnzm


D7x7magjadveom


3a6bpy4dqeasam


Ujdj2cjdbkuehm


Dkpaoowtmuckzm


Zkexao2qawmw1m


Tvewygtidztgsm


3udm7r 3v0eahm


8seinxsamgqwmm


Cujgv6yxh0ydlm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel